24 Şubat 2009 Salı

Ben



BİRİ BANA BUNLAR BENZEMİYOR DESİN.


Delirmiş gibi hissediyorum bazen. İnsanları bişeylere benzetiyorum, veya bazı kelimeler ben de bazı alakasız hisler uyandıryor. Baskalarına da oluyor mu böyle seyler nasıl merak ediyorum kimse bilemez. Soramıyorum da tabiiki..
Mesela,
''Yudum'' kelimesi seyir halinde bir ''Anadol'' getirir aklıma. Veya ''Yalçın'' ismide gayet ''salça''dır benim için. Birisi bana ''küre'' nin geçtigi bir cümle kurarsa eger, ben hemen bahsettigi seyi ''ekose'' birsey olarak düşünürüm. Bu böyle uzar gider..

Bazen beynim yanıyor, error veriyorum. Ama ben böyle cok egleniyorum.


7 yorum:

nibmseitloe dedi ki...

Benzetmeler icin sana bir sey diyemecegim ama resimdekiler cidden benziyor. Bu arada yanik beyin icin buz kompres ve gul suyu takviyesi iyi gelir.

Ece C. dedi ki...

Bana gül suyu kosturmak senin görevin biliyosun. Yaz o zaman biyere bu tavsiyeyi, ve hizmette kusur etme rica ederim. Hata affetmem

i am not your freud dedi ki...

şu anda eksperimental mutfağın sınırlarını zorlayarak yaptığım patatesli salatalıklı yumurtalı sarmısaklı kremalı bulamacımsı şeyi afiyetle yerken sana söylicek bir tek lafım var: salaksın.

Ece C. dedi ki...

ohhhoooooooo şimdi bide sen yanında bestaminin kemancısının ekmegi de olsaydı keşke bana bana yirdim diye ah çekiyosundur.
sen salatalıklı kremalı yumurtalı ayakkabılı esra ceyhanlı pis şeyleri ye orda, sonra da gel bana salak de. dfjfhsjkdhfjkshdjk O ZAMAN BEN DE HARUN KOLÇAK'IM.

holly golightly dedi ki...

ece bence senin tolga savacıyla ilgili bi problemin var yavrum.. daha geçen gün çorba kepçesini mi, köpek kakasını mı ne, yine tolga savacıya benzetmiştin valla

holly golightly dedi ki...

bu arada daha az age of empires oynamanı salık veririm

Ece C. dedi ki...

hsajdhasjdkashdjasdk tolga savacı sendromunu aştırın bana. onunla barışmalıyım